Fullt hus

Hej på er har varit fullt upp med familjen på besök. Vi var iväg tidigt på öppna förskolan och lekte, pyssla, sjöng. Sedan var vi och åt på McDonalds med barnen och blev en tur i stan innan jag i panik kom på att jag minsann glömt tvätten nere i tvättstugan. Så blev en raket och landade i tvättstugan på två röda. 

Men dagen slutade inte där utan vi hann med frisörbesök för Milton som vanligt gick vi till namo som är grym på barnhår inte en enda tår och Milton satt stil. När detta vart klart fortsatte turen till city gross där vår matkasse för påsken väntade tillsammans med fruktkassen. Alltid lila nöjd med leveransen. När dagen blev kväll lagades även lite mat min far var här igår med en ny kokbok med massa husmanskost helt perfekt så hemmagjorda köttbullar, sås och potatis med sallad från grunden rördes ihop av mig och Adde fullt med kärlek i maten såklart. Blev riktigt gott, nu städade jag nyss och barnen badar och Adele vilar. Strax blir det även påskpyssel. 
denna fina mössa kan man få på Apoteket hjärtat om man instagramar den! 

iPad

Hej på er vi har varit nere på stan och träffat moster och hennes barn. Sedan lämnade jag Milton på kalas blev att jag åkte då det inte var en enda förälder där. Men lämnade mitt nummer och så. Men det är inte allt jag har blivit med iPad vilken skillnad på bloggandet haha.

God morgon

Igår blev det bara ett inlägg på morgonen men tro mig vi hade fullt upp med flygplatsen och att åka fram och tillbaka då vi hämtade mamma och Ida från Oslo rygge så det är en bit att åka. 
Idag ska Milton på kalas så vi åker väl ut efter frukost och ordnar med present och gör ordning Milton inför kalaset. Jag följer med på kalaset tänkte jag då Milton fortfarande potttränar är toabesöken lite känsliga. Hur gör ni lämnar ni barnen och hur gamla är dem? Nu menar jag på dagiskalas.