Sushi

Idag har vi varit på stan där vi mötte upp Milton och moster efter bion.  Vi åt en stor sushibricka tillsammans med mina syskon var riktigt gott på en ny sushi här i stan. Efter det gick vi till hemmakväll för lite lördagsgodis åt Milton. Nu tvättar vi och ikväll skall vi laga någon god middag. Trevlig helg allihopa! 

Köp och sälj

Här sitte jag i min ensamhet och fotar lite kläder som Milton vuxit ur Gud det blir så mycket. Men tänkte sälja det som är för smått lite sparar jag allt men inte allt. 
Bild på mina favoritkillar. 

Lördag

Godmorgon, vi har vaknat till här gick vi upp innan åtta. Gjorde ordning frukost och sedan tog jag ett bad. Igår var jag ute med mina vänner på mortens krog, vi började här hemma med lite dricka, musik och snacks. Sedan gick vi ner till stan var vrållånga köer men efter lite tillplattning i kön blev vi insläppta. Lika fullt var det där inne men vi hann iallafall se och höra lite av Björn rosenström som spelade. Kvällen var kul men framåt ett kände jag hemlängtan och drog mig hemåt. Som tur var Andreas vaken så vi pratade och gick och la oss strax efter så mysigt att komma hem det var, jag uppskattar en hemmakväll mer än något annat. Jag gillar att gå ut med vänner. 
Idag skall Milton med moster/gudmor på bio och se på svampbob. Milton älskar att gå på bio han tycker det är spännande. Och det är lite mysigt att ta med honom på bio då känner han sig stor och får egentid. 

Dagens frukost blev en ägg omelett med spenat, fetaost och körsbärstomater. Behövs efter igår då det blev tre öl, mer vågade jag mig inte på då jag blev så dålig av alkohol sist jag var ute.