Barnensdag

Idag har vi vart nere i stan och firat barnensdag blev lite karusell, ballonger, glass och Milton fick sitta i både polis och brandbil. En väldigt busig Milton som ville se allt och sprang som nästan alla föräldrar så sprang även vi som tokiga runt för att hinna ikapp med Milton för att hålla handen en liten stund men det går inte hem om man säger så. Nu väntar vi in Andreas som är i affären och köper lördagsgodis och så blir det mys kväll för Milton och barnfilm. Efter det blir det en film och förhoppningsvis lite egen tid för mig och Andreas. 


Dagens

Längesedan jag la ut outfit för mig själv men här är dagens för mina två. 
Milton: slitna jeansshorts, t-shirt & strumpor allt från H&M. 
Adeles: body, Kappahal, strumpor, present från Irland, jumpsuit Lindex. 

Strax skall vi få besök av Andreas mamma och moster eller ja vid 10 men vi skall äta lite frukost och hinna med lite innan. Idag skall Adele till BVC och sedan blir det fredagsmys hade vi tänkt, hinner väl med lite lekparkshäng innan kvällen med hoppas vi. Känns bättre och vi har fått mer sömn så är piggare Adele är idag en vecka det går så fort! 

Picknick

Mina tre på väg till lekplatsen, var mysigt att sitta i gräset och fika medan Milton lekte och spela fotboll med Andreas. Satt jag med mamma, moster och syster och pratade en massa. Adele sov så gott i vagnen (i skuggan såklart) och vaknade till för mat någon gång då och då. Skönt att kunna vara ute nu är vi hemma och har ätit och nu vilar vi oss. 
Andreas är iväg på fotbollsträning och jag tänkte bada barnen och göra dem ordning för kvällen med kvällsmat och så. Ikväll blir det ingen mer bloggning och jag hoppas ni förstår att jag mellan blöjbyten och lek inte har lika mycket tid att skriva men det kommer och jag försöker hinna med och inte glömma av men amningshjärnan hinner inte riktigt alltid med. C