Herregud

jag hinner inte med, dagarna bara går och all tid jag har ägnar jag där jag bör, finns inte en minut över för mig att sitta ner vid datorn och än mindra blogga. Bloggen blir lidande under tiden jag har praktik jag åker hemifrån 7 på morgonen och är hemma strax innan sex på kvällen. 
 
Jag gör min andra vecka utan fem nu så känns riktigt roligt faktiskt tiden går snabbt och dagarna flyter på. Nu på fredag kommer vi få nycklarna till vår nya lägenhet så kommer bli en flytthelg skall bli så himmla roligt! Får nästan stanna mig själv ibland då vi jobbar hela dagarna och kommer hem och packar och packar så på kvällen är vi helt slut alla tre här hemma och jag som är i vecka 32 imorgon känner ju av tempot lite extra men allt är värt. Jag lyfter inte något eller gör något som är farligt för barnet men det märks ju att man är igång mer och mer. 
 
Idag skall jag åka till Göteborg på utbildning med företaget jag praktiserar på skall bli spännande. Tänkte för en gång skull ta tåget och det har jag inte gjort på nästan två år (sedan jag fick körkort har det inte vart många buss/tåg resor).  Iallafall så skall jag göra mig i ordning nu och lämna Milton nere på dagis innan jag åker så till alla er ha en underbar dag!
 

Lunch

Kom nyss hem från lunch på stan med min bror, var även en sväng och köpte en liten mössa till bebis och en mammatröja till mig. Gud nu börjar det kännas tomt här hemma ju mer vi packar ner i lådor, skall bli så otroligt skönt och roligt att flytta och bo i nästa lägenhet. 
 
Tänkte ta det lite lungt nu och sätta mig framför tv tills andreas kommer från sin fotbolls match då vi får åka och handla lite mys och se vad vi hittar på för gott att äta ikväll. Längtar tills imorgon då vår milton kommer hem igen.
 

Fredag


Fredag skall se om jag får med min Andreas ut efter jobbet på middag och kanske bio eller shopping. Vi pratade om Göteborg igår men jag får se vad det blir.