Vecka 24

Nu har vi gått in i vecka 24 i torsdags och på torsdag blir det 25 veckor. spännande nu syns det att jag är gravid på bilden har jag en stickad tröja från H&M i storlek S och jeans som är super skinny super low från H&M så att man kan dra över magen över kanten. Känner mig inte bekväm i gravd kläder tycker dem är så fula finns ju vissa fina men köper mig heldre kläder som jag kan ha efter graviditeten med. Sparkar massor varje dag mest på kvällen när vi ska sova eller när jag ligger och vilar. Bebisen väger ca 700 gram och är 21 cm lång om den skulle föddas nu har den 20-25% chans att överleva. Så lilla Adele får allt vänta på att komma ut tills lungorna blivit klara. Här är en bild på magen idag! 
 
 
 

TISDAG

Halloj, idag fick Milton vara hemma då han hostar så skall ge honom hostmedicin och så får han vila. 

Ikväll kommer min mamma till oss och vi ska hämta på flygplatsen kl 20.00 så mysigt men vi kommer komma hem sent. 

Nu ska vi sova lite till och se på tv så Milton vilar sig. 

Inte som alla andra dagar ...

Har varit så fullt upp med gårdagen som jag spenderade på jobbet och senare hämtade Milton så fanns det bara plats för Milton igår. 
 
Samtidigt som det var leverans för linas matkasse igår plus att vi lyxade till det nu och tog frukost och mellanmåls kassen så kan säga att det blev en riktigt mysig kväll med lyx kvällsmat. 
 
Idag började vi på rutinkontroll för Milton på sjukhuset allt såg bra ut så kunde andas ut. Sedan vart jag och köpte lite kläder till mig och sedan hemmåt för att plugga men blev inte riktigt så utan fick istället köra en vän upp till sjukhuset och sedan passa hennes son som vart här nu hela eftermiddagen. 
 
Milton tycker det är jättekul att ha en lekkompis här och dem skrattar, leker och har sig. Jag sitter med lite mail och har plockat i ordning då min mamma kommer imorgon och stannar en vecka vill jag ha det fint!
 
Vad gör ni ikväll?