Tips till håret

Jacqueline de Yong, tröja, överdel, skön tröjaJacqueline de Yong, tröja, överdel, skön tröja
Måste bara tipsa om denna underbara produkt jag köpte på kicks idag fått rekomenadationen från glossybox-magasinet bara använt den en gång och håret blev riktigt mjukt och lätt att stayla så underbart att hitta något man gillar då jag har fått väldigt långt hår på det senaste känns det härligt när det är mjukt och ser bra ut. 125 kr/ 250 ml på kicks helt okej tycker det är ett bra pris med. 

Tentan klar!

Hej äntligen gjort tentan känns skönt och var grymt bra tenta allt vi lärt oss var med så rättvist! 

Var ute och åt med några av vännerna från klassen var väldigt trevligt. Sedan strutade jag runt lite på stan blev ett leav in balsam för håret och en t-shirt till mig. 

Nu skall jag iväg och hämta ut min dator strax då den vart på lagning och sedan vet jag inte blir att hitta på något beror på vad Andreas har bestämt och om han ska spela match imorgon. Får se har en del plugg i helgen då jag vill ta med så mycket som möjligt till handledningen i examensarbetet på måndag. 

Trevlig helg! 

Promenad skor

Då jag inte kan/vill gå i klackar som jag brukar på grund av foglossning var jag och köpte mig ett par promenad skor att ha tänkte först köpa Nike Air men ångrade mig sen då jag vet att jag kommer gå i klackar igen till sommaren blev dessa från stadium betydligt billigare men ändå fina blev nöjd och dem är sköna.