TISDAG

Allt bra med lilla tjejen i magen snart kommer killarna hem och jag har lagat mat blir fläskfilé med potatiskroketter, sallad och beasås. 

Enkelt och snabbt, gott dessutom. Har verkligen foglossning och lever på alvedon och badar i varmt vatten på kvällarna det lindrar. 

Ikväll skall Andreas på fotbolls träning och jag hade tänkt mysa med Milton får se vad vi hittar på. 

Fick sms från Emmaljunga och vår vagn skickades idag från lagret till lekia här i Uddevalla vi har meddelat att vi kommer och hämtar så fort dem monterat den och jag väntar på att dem skall ringa antingen imorgon eller på fredag. Vet inte om dem har öppet på torsdag återstår att se vi får den hur som helst denna vecka. 

Gravid kontroll med Ultraljud

Idag skall jag till Näl och göra en gravidkontroll med ultraljud då jag har endometriose och har haft liknade smärtor i flera dagar där jag inte kunnat sova eller röra mig som vanligt utan att få ont. På kvällarna är jag helt slut och har så ont att det känns som bäckenet skall gå sönder. Använder foglossningsbälte som jag beställt av sjukvården men hjälper knappt och igår satt jag med vetekudde som hjälpte för stunden men man känner ju sig så otillräcklig när man inte kan leka och vara igång med Milton på samma nivå som vanligt.
 
Som tur är har jag min fantastiska Andreas som hjälper till hoppas på att det inte är långt kvar nu tills hon kommer ut så att smärtorna förhoppningsvis lugnar ner sig tar ju ett tag innan man är återställd efter förlossningen men känns skönt att veta att det iallafall inte blir värre när hon kommit ut. 
 
Just nu är jag i vecka 36 (35+4) så snart i vecka 37 som jag fick milton i tankarna går ju och jag undrar så när denna lilla bestämer sig för att komma ut om det blir samma som med Milton eller om hon vill vänta ytterligare några veckor. Det läskigaste jag tänker just nu är om det går över tiden skulle vara så frustrerad om det vore så. Har googlat på statestik för omföderskor men har inte kunnat hitta någonting som skulle kunna tyda på att man föder innan/efter BF som förstagångsföderska eller omföderska, troligen bara vänta och se kanske kan fråga lite idag när jag skall på kontroll. 
 

Sommarkläder till barnen

God morgon på er så härligt med sol, vi har i Uddevalla haft "sommar" sedan fredags och jag hoppas på att det fortsätter lite till iallafall. Maj är ju sommar månad så det skall bli skönt beställt lite sommar kläder till barnen och mig som skall komma i Maj börjar med vad jag beställt till mig själv. Allt är från H&M,
Till mig 
Till Milton
Till Adele