Yes fredag!

Besiktat bilen och fått min glossy Box. Vart med mina två killar under dagen och nu snart äter vi tacos och ser på film. Trevlig fredag folk! 

God kväll

Sitter och ser på Bolibompa med lillen, har precis ätit. Idag har jag vart och handlat lite kläder som Milton behövde samt storhandlade vi när Andreas kom från jobbet. 

Dessutom var jag på min troligtvis nya praktikplats som jag går ut på snart. Ska bli spännande!! Blev bland annat denna fleece dräkt till Milton mysig att ha på sig när det är kallt. Imorgon tänkte jag att vi ska åka och bada eller något sådant. Eftersom dagis är stängt känns det bra att göra något av dagen men vi får väl se har besiktning på bilen på morgonen med så blir tidigt i säng ikväll efter Andreas kommit hem och vi gjort varma mackor och varm chocklad med marsmellows (stavning?) haha puss 


vintertankar

Hej på er sitter för mig själv en stund med tända ljus framför datorn surfar in på bloggar och olika artiklar runt om i den världen. Milton somnade för en liten stund sen och Andreas är och spelar match med fotbollslaget. Imorgon blir det skola och känns spännande att börja med Marknadsföring fortsättning innan man gjort basen, hoppas det blir grymt iallafall. Har även sett ut en overoll till Milton som jag ska köpa imorgon tror det blir någon av dessa den ena everest och den andra didriksson, skall som jag skrev se vilken som passar bäst på honom. Skall även kolla om jag hittar en vinterjacka till mig själv.