Milton 2 år!!

I torsdags fyllde min lilla "bebis" två år, känns stort! Han är ett barn nu inte en bebis längre så roligt att han pratar och är med på allt, lär sig nya ord varje dag. Finns inget som jag är så stolt över som Milton han är så fantastisk! Vi har firat och haft kalas med släkten och tårta. Idag är jag trött Milton vaknade kl 8 men vi la oss sent igår. Ha en underbar söndag mina fina läsare och tack för alla gratulationer och presenter!! 

TORSDAG

Hej har precis suttit nergrävd i böckerna än en gång, herregud tung att gå i skolan. Men snart praktik skall bli roligt att få jobba lite. 
 
Satte mig med lite lunch framför datorn usch jag ser det överallt alla nyheter och delningar på facebook, stackars 15-åriga flicka som blev våldtagen av sex killar. Hur kan dem gå fria? Jag vet inte vad jag ska säga men artikel http://www.expressen.se/gt/kronikorer/jimmy-fredriksson/fredriksson-skams-for-att-vara-svensk/ "skäms över att vara svensk", säger det mesta som jag tänker. 
 
Gräsligt och helt otroligt skall man behöva vara rädd jämt? det händer hela tiden. Men vad kan vi göra om inte ens lagen "kan" dömma dem. Nu har dem all rätt att göra samma sak om och om igen, herregud läste någonstanns om att hennes "vänner" de två tjejerna som var med på festen hade vittnat om att dem inte ens trodde på sin vän. Hur kan man vara så fräck, jag tycker hon är modig och att det är bra att hon anmäler och går vidare för sin rätt. Helt sjukt system sverige är inte bättre än något annat och som fredriksson skriver, vi ska inte kasta blickar emot det som hände i Indien när vi själva inte är ett dugg bättre. 
 
Jag undrar vad dem tänker jag hade inte kunnat sova om jag var domare och hade låtit dem gå fria. Men det är kanske bara jag ... 
 
I eftermiddag åker vi till Göteborg och ska gå på kalas hos min pappa som fyller år. Skall bli trevligt inte träffat min pappa på fyra månader ganska exakt. Så ska strax iväg för att köpa present tänkte jag. Först ska jag göra mig ordning bara. Kram 
 

vinter snart

Igår jobbade jag kväll och imorse hämtade jag lillen hos sin pappa. Vi tog ledigt idag från dagis och jag pluggar igen allt imorgon och satt imorse en stund ändå. Just nu sitter milton och ser på händige manny samtidigt som jag bestämt mig för vilken overoll jag skulle köpa så nu är den beställd blev en svart från polarn o pyret för 999:- 
VINTEROVERALL STL.98-128
Snygg tycker jag och passar till allt, plus att dem har väldigt hög kvalitet så kommer nog bli nöjd när den kommer. Det är nog dags snart att använda overoll då det är så kallt hela tiden jag själv kollade på en jacka igår men hittade inget. Vi får väl se, har ni nått tips?