Now you just somebody that i used to know

Sitter med flickorna och strax till gymmet & döda gårdagens chips och öl kalorier haha funkar ju det med. Chill kväll lipade lille till allt för min syster filmen. Sedan så somnade vi tillsammans i sängen ja, jackan & Alma. Så det var fett med mys! Peppar inför träningspasset med att göra iordning en träningslista, fast hade vart enklare med en som redan var färdig höhöhö 

Uppdaterar sällan

Uppdaterar sällan längre men liten uppdate får jag väl leverera när jag ser att ni mina trogna läsare följer mig varje dag. Just nu studerar jag i min utbildning en kurs som heter finansiering & kalkylering. Blev precis färdig med företagsekonomi som för övrigt är tunga kurser mycket tänkande och uträknande. Men intressant, eftersom min Lill kid Milton började på dagis i oktober så har första perioden på dagis vart en ja, pina? Har vart hosta, öroninflammationer, förskylningar med moms. Seriöst har nog vart mer hemma i vård av barn än han varit på dagis. Men peppar peppar studierna och bilen funkar ändå! Haha, sedan får vi inte glömma att jag gått och blivit kär riktigt kär. Min fina pojkvän heter Andreas och har träffat honom sedan november känns som ja har fjärilar i magen och lite små pirrigt. Men jag älskar det helt underbar känsla. Till förra årets årsresume så tror jag att jag skippar den i år kanske skriver en kort kort på datorn ifall lusten skulle falla på. Men än så länge kan jag ju avslöja att jag redan brutit mot mitt nyårslöfte att komma i tid, hände dock bara en gång av bra skäl dessutom men jag kämpar vidare med det.


Sedan så går jag dom resten av Sverige och köper gymkort på sportlife i januari för nu ska det tränas, och förra veckan tränade jag fyra gånger + att jag är på väg till gymmet inom någon timme här. Så har börjat bra iallafall. Nöjd är jag trots väldig träningsvärk men jag klagar inte för vill ju uppnå resultat snart.