2014

Jag ser fram emot ett år fyllt av familj, vänner och självklart vår nya familjemedlem. Jag hoppas vi finner den lägenhet/huset vi sökt ett tag och jag längtar efter att gå klart skolan. Det kommer hända mycket detta året och jag hoppas verkligen att det blir lika bra eller bättre än året som gått. 
 
Ett gott nytt år önskar jag er! 

Gott nytt år


Gott nytt år tack för att ni följ mig 2013 hoppas på nya besökare under 2014 och hoppas på att nya året blir minst lika bra som detta 2013 var helt fantastiskt! 

Årsresume 2013

Jag började skriva en årsresume sedan funderade jag på vad jag vill ha med i min resume och att det bara är några höjdpunkter jag vill lyfta fram och kommer att göra så detta kommer vara min slutliga årsresume för mitt fantastiska 2013. 
 
Januari 2013

Startade Januari med att ta farväl av min fina familj när den flyttade till Irland den 1 Januari. Det har känts jobbigt många gånger under året att ha dem så långt ifrån men vi pratar i telefon nästan varje dag och men det saknas ändå att ha dem nära mig i samma stad. 
 
Andra Januari var min och Andreas dag, det var då vi blev tillsammans efter att vi dejtat ett tag. Han var då nere i thailand och det var en otrolig längtan efter att han skulle komma hem. Tänkte på honom så mycket att jag höll på att bli tokig. 
 
Under Januari flyttade min lillasyster Jackie in hos mig och Milton så det blev inte så ensamt som jag hade trott från början, det blev mycket tekvällar och hade det riktigt tjejigt. Då det var så kallt utomhus var det en riktig mysig månad med festkvällar och bland annat fyllde Jackie 20 år och det firade vi. 
Jag tänker tillbaka på Januari och minns inte så mycket mer men en bra månad tillsammans med Milton och Jackie.
Februari 2013

Februari var lite magiskt för mig i år, jag väntade på Andreas och blev totalt överaskad när han stod utanför min port den 1 Februari, en dag tidigare än vad han hade sakt! Han stod där riktigt brun, utan hår på huvudet och med presentpåsar i händerna. Vi var så glada att äntligen vara tillsammans igen och det var en underbar månad Andreas var i stort sett här varje dag och vi var nykära och allt var perfekt. 
 
Jackie fick en lägenhet tvärs över gatan så vi sprang mellan varandra som galningar. Det var riktigt skönt att bo så nära varandra. 
 
Den 14 februari alla hjärtans dag skickade jag blombud till min älskade Andreas och när han kom hit efter träningen gav jag honom en egen hem nyckel till min lägenhet. Det känndes så rätt allt och det har det alltid gjort med Andreas. Februari var inte så mycket mer, då det är en riktig mys månad som man bara väntar ut vintern på. 
Mars 2013

I mars umgicks jag mycket med Andreas och Jackie, nästan hela tiden. Vi firade påsk och var på påskfest på dagis. Här är min söta lilla påskgubbe.
Jag och Andreas bestämde oss för att vi skulle flytta ihop och allt kändes så bra. 
Vi kunde äntligen börja köpa vårkläder och det började bli varmt ute igen. Vi var på konfirmation och det var en mellan månad om man skall säga det så det hände inte så mycket förutom i skolan men där är det alltid högt tempo. 
 
April 2013
I april var det fullt upp med praktik långa dagar och massor med jobb. Vissa dagar åkte jag direkt från praktiken ut till mitt jobb på mcdonalds. Magsjukan härjade över oss och det var en riktig jobbig månad minns jag då vi opererade Miltons öron denna månad men det blev ju så sjukt mycket bättre efteråt! 
Slutet av april började även inskolningen på det "nya" dagiset. Det tog ca 2 veckor med skola och inget dagis fick jag verkligen pussla med att få ihop det men som tur är fick jag hjälp av Jackie och Andreas. 
Vi missbrukade min älskade volvo och man kunde ha på sig vårjacka! Min familj var även här och hälsade på i April och vi hade födelsedagskalas till både låtsas pappa och Lillebror. 
Maj 2013
I maj åkte jag iväg till Irland med Milton vi var borta en vecka och det var riktigt roligt. Turistade och var med familjen, mamma hade precis opererat sig så mycket vila blev det för henne men det var otroligt kul. 
Shoppade och solade på Irland med. 
När vi kom hem igen var vi mycket ute på picknick och vid havet. 
Vi hade en riktigt mysig och rolig vår. 
Juni 2013
Gick jag ut första året på Affärshögskolan och Jackie tog studenten det var riktigt fint väder och vi firade henne stort med fest och hela tjocka släkten. 
Vi åkte lite överallt var i grebbestad, runt om och vid massa olika stränder. Firade midsommar i mosters sommarstuga och hade andreas överaskningsfest. Var en riktigt härlig riktig sommar månad! 
Juli 2013

Hälsade på bästis i Göteborg. Ute med tjejgänget på nattsudd med min prins. Min familj kom åter och hälsade på under Juli och vi firade min 23 års dag bland annat. Inte så mycket jag minns då jag inte har så mycket bilder osv. från Juli. 
Augusti 2013
 
Skolan började igen och vardagen satte igång efter mitt underbara sommarlov. Vi var iväg på kräftskiva och njöt av den sista tiden tillsammans med Jackie då hon skulle flytta till Irland när augusti var slut. 
September 2013
Skolan var igång Milton var på dagis och Jackie hade flyttat.
Kan räkna september som en mellan månad det hände inget speciellt, förutom i mitten då vi tog gravidtestet. Jag tog det på morgonen och minns att jag i farten sprang in till Andreas och väckte honom för att se resultatet tillsammans, det var posetivt och vi var så glada. Det tog ca 4 månader att bli gravid men det gick och vi trodde knappt själva på det. 
 
Vi berättade till våra föräldrar veckan efteråt v 5 i graviditeten tror jag. VI kunde inte hålla oss. 
Oktober 2013
Milton fyllde 2 år, min stora kille! 
November 2013
Vi gick ut med att jag var gravid jag jobbade nästan jämt då jag hade praktik och jobb, en lagfest med Andreas fotbollslag hann jag med.
Vi var på halloweenkalas och firade halloween, mysig månad minns inte så mycket nu när jag sitter och skriver här men man glömmer hälften känns det som. 
December 2013

Magen börjar växa och vi har haft ett underbart jullov tillsammans, med god julmat och min familj. 
'
Sen självklart ett av årets bästa dagar då min älskling friade till mig. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar Andreas och jag vill verkligen leva tillsammans med våra barn och honom resten av livet. Han tillsammans med Milton och vår lillasyster gör mig till världens lyckligaste. Nu skall vi bara fira året som gått och med det stänger jag mitt år 2013 som ett av de bästa åren i mitt liv. Dock kanske min årsresume inte är komplet men det räcker för mig!