Ny leverans från forever

Ju mer jag använder produkterna desto mera vill jag aldrig vara utan känner mig så frisk i hyn, kroppen och tandkrämen gör susen det bästa jag någonsin provat.

Smoothie och veckoplanering

Jag planerar veckan sätter upp mål och ser över vad jag kan uppnå och klara av under veckan. Så att man får ett flyt i mammaledigheten ibland blir det bara gröt av allt och man vet inte ens vilken dag det är men nu har jag bestämt mig för att sätta mål och börja jobba med mig själv och mitt självförtroende som inte varit på topp riktigt behöver lite förändring.

tisdag morgon

Hej på er hade så fullt upp igår. Började med mors-dag lunch på stan med mamma/mormor. Eftersom vi inte hann ses i Söndags för hon var på jobbet.Och sedan kom jag hem och var med Gunnar och Milton, så kom Ida och sov här över natten.
Är verkligen trött. Inte så lätt när Milton vaknar innan sex på morgonen. Men det är så det är att vara småbarns förälder. Nu sitter vi och ser på morgon bolibompa barvat med lek. Tänkte snart duka fram lite frukost till oss, se vad vi skall hitta på idag. Ser ut att bli regn.