powernap

Hej på er här har vi redan gått upp för ett tag sedan. Publicerade min förlossningsberättelse men vet inte om ni kan se den. Gick inte in på för mycket detaljer efter som det känns väldigt privat men om ni vill fråga något är det bara att lägga in en kommentar!
Lördagen bjuder redan nu på sol. Min lilleman är sjuk så jag tänkte att vi nog får nöja oss med en prommenad i solskenet och ta det väldigt lungt så att han blir frisk. Gunnar kom hem igår och vi myste till det! Nu stannar han några dagar ska bli härligt.
Båda ligger och sover nu så tänkte krypa ner jag med på en liten powernap. Later.

Fredags morgon

Vilken natt har knappt fått sova. Milton var så tätt i näsan att han grät lite då och då för att han tyckte det var lite jobbigt att andas. Men han verkar vara jättepigg och glad nu! Så verkar som det bara var en liten förskylning. Men det är fredag och inte suckar vi över det. Min syster kom från Norge igår och stannar hela helgen så kommer försöka umgås med henne så mycket som det går.
Min Milton
Ikväll kommer ju även Gun, som vi längtar jag och Milton. Han skall vara här lite längre än han brukar så skall bli riktigt skönt att ha karl hemma över påsk. Men jag har alla mina systrar sovandes i min säng så skall duka fram frukost och se till så dem vaknar om en stund.
Vad ska ni göra idag?