Läggdags för lilleman

Skall strax ge mig på att natta lilleman igen. Har redan försökt en gång men han ville inte sova. Så då kan han väl va vaken en stund till och trötta ut sig. Han har börjat krypa så det är favorit sysslan nu för tiden. Hoppas att han blir trött inom en timme iallafall. För jag skall till körskolan imorgon tidigt och mamma kommer att passa honom under tiden jag kör.

Idag körde jag halkan var riktigt roligt och jag klarade det! Känns bra att ha gjort både riskutbildning ett och två nu. Och mindre än hälften kvar att göra. Känns skönt!

Tänkte även planera inför midsommar som vi skall fira utanför Göteborg denna gång. Skall bli kul och imorgon svänger vi in på systembolaget för att köpa lite dricka samt ta en tur i godishyllan eftersom att vi ska på knytkalas och vi har fått i uppgift att ta med godis. Detta skall bli kul och så ska jag hämta upp min klänning som jag egentligen skulle ha haft till dopet men nu blir det till midsommar istället. Ni får se när jag har fotat den.

Lunch

Kebab i pita från Uddevallas bästa kebabställe fyrkanten min nya favorit rätt här. Pluggar och lyssnar på musik under lunchen skönt för hjässan att slappa lite med!

Fullt upp

Har så fullt upp hela dagarna med körlektioner hit och dit. Till råga på allt har jag en tandläkartid mellan varvet nu på min rast. Men det är mödan värd får väl se till så att jag får vila lite granna ikväll tillsammans med mina två grabbar. En bild på min älskade goding får jag bjuda på som har blivit en riktig stor en på 72cm och 11 kg!! Så fantastisk åtta och en halv månad. Jag är så stolt!