Frukost

Här har ni min goding i mataffären igår, så söt så! Väldigt morgon pigg det senaste, har redan varit uppe en timme. Så nu blir det frukost!

Höst ...

Fick en känsla av att det nalkas sommartider. Men i själva verket är det ju höst på ingång, vad skruvat vädret varit. Men jag har ju sakt hela sommaren att sommaren är försenad och det är nog just precis vad den är. Höst är tid för nystart och omstart. Ett startskott är nog precis vad jag kan behöva, funderar över vad jag vill göra vad jag vill arbeta med eller om jag vill studera. Något av det blir det. Milton skall börja dagis snart eller iallafall om några månader, tiden går så snabbt så det kommer väl inte dröja länge nu. Sitter och ser på höst kläder läser bloggar om vad man ska klä sig i, hur man ska vara men jag kan väl tycka ärligt att det är precis samma som det var förra året och året innan. 
 
Vill blogga mer men känner att tiden inte riktigt räcker till. Men försöka det ska jag uppdatera lite då och då min statestik har sjunkt avsevärt det senaste men nöjer mig gott och väl med det jag har. Tips om vad man ska skriva om kan jag väl be om men kommer väl som vanligt bara skriva det jag vill eller känner för. 
 
Vad ska ni göra i höst? Har ni några stora planer?

Liknande inlägg