Valborgsmässoafton

Hej på er har varit ute stor dela av dagen och prommenerat. Härligt att gå ute i solen här är en bild på mina två killar. Fick även två paket idag och jag är mega nöjd. Men nu skall jag äta jordgubbar och mysa med killarna här på valborg. Skriver nog senare igen när lillen somnat. Kram

Söndag

Här är min glada kille här om dagen. Vi har haft en jättebra helg hemma hos miltons farsföräldrar. Igår var vi ute en sväng jag och Gunnar, med våra vänner för att fira hans födelsedag. Blev väldigt lyckat och hade kul. Träffade många av mina gammla vänner kort sakt en trevlig helg. Men nu blir det mys med min älskling.

Lycka! Härlig fredag

Det är en så stor lycka att se sina barn skratta och ännu större att höra dem gapskratta. De små skrattar verkligen med hela ansiktet och man kan riktigt höra hur roligt dem tycker att saker är. Hel underbart! Kan inte bli mätt på min son någon gång, han är allt det bästa jag vet! Idag är det härlig fredag och solen lyste när vi gick upp ser ut att bli fint väder men ska inte hoppas på för mycket! Vet iallafall att det ska vara fint väder imorgon och så blir det regn ikväll enligt SMHI, jag får väl se. Har beställt två paket som ska komma med posten ska bli spännande att se om jag hinner få dem idag. Ett från H&M och ett från Forever Living Products. Skall visa er när det kommer och jag kan.