godmorgon, sista dagen på året

God morgon. Sista dagen detta året. Känns så otroligt sjukt, det går så snabbt bara så där så var 2011 över nästa år kommer bli så himmla bra känner jag på mig. Milton blir 1 år, jag fyller 22, vi ska få egen lägenhet, vi ska till spanien och jag är mamma ledig till oktober. Efter det får vi se vad som händer. Oavsätt kommer jag aldrig glömma detta året har varit med om så mycket. Helt otroligt att vara gravid och födda min son är det bästa jag gjort. Jag njuter av han varje dag, han har gjort mig lycklig!

September-December 2011

Kan bara beskriva dessa månader som de bästa i mitt liv. Eller iallafall de 3 sista månaderna från att Milton föddes. Har varit väldigt mycket att ta in och klart att det är stressigt att vara småbarns mamma. Men jag känner ändå att jag har lyckats väldigt bra.
Om jag bläddrar tillbaka till februari då jag var ensam gravid med en lägenhet jag inte ville ha i Oslo. Och jämför mig med nu då jag är mamma till världens finaste lille pojke, strax skall få en fin trea att bo med honom i och faktiskt är väldigt lycklig tillsammans med honom.
Jag har ändrat mitt liv mer än jag någonsin hade kunnat drömma om och jag älskar varje sekund av det. Så vad jag än säger hur jobbigt mitt år än har varit för jag har vart med om en hel del. Så är det det bästa jag vart med om min graviditet och min son är det bästa. Jag vill verkligen skåla in de nya året med stora krafter och ser fram emot vad det har att erbjuda! Gott nytt år mina fina läsare.

Maj-Augusti 2011

Maj 2011 ¨
Flyttade till sverige fick ett sovrum hos mamma och började inreda bebis rummet. Umgicks mycket med mamma och mina syskon. Var på ikea och köpte saker till Milton.
4
Hängde lite parkhäng i Oslo och hade det väldigt mysigt. Värmen började komma. Och jag blev galen och klippte håret som jag ångrar ganska mycket.
Magen växten helt underbart och sparkarna började komma varje dag.
Juni- Augusti 2011
Jag bodde bara i Sverige var i Oslo någon gång bara. Hade mysigt njöt av värmen och solen. Badade på skeppsviken i stortsett varje dag firade min 21 års dag och bara hade det skönt med mina närmaste. Jag hade kommit över det mesta av det jag var ledsen för innan och mådde väldigt bra. Jag började gå hos barnmorska i Sverige och längtade!!