min lilla skatt,

För mig finns det bara en & jag längtar så tills jag får hålla dig i mina armar min lille prins nu är det bara lite kvar tills det är dags ♥

Lägenhet

Längtar verkligen tills jag får min och bebis nya lägenhet. Ska bli så spännande att gå på visningar nu och välja ut min dröm lägenhet. Eftersom vi ska bo själva så söker jag en stor 2:a som vi kan bo i några år. Sedan vill jag ju skaffa större men det tar jag om något år eller så. Vet ganska precis hur jag vill inreda! Imorgon får jag se om jag får erbjudande om en lägenhet som jag sökt på. Håller tummarna!

vecka 33 börjar månad 9 och hur jag känner

Min graviditet har varit underbar och jag älskar att vara gravid. Det börjar bli tungt och jag sover inte så bra längre. Har i några dagar känt det som att bebisen är så stor att den börjat trycka på mina organ inne i kroppen. Det får mig att känna mig lite i obalans. Men inget som jag inte kan hantera. Blir lite illamående och väldigt trött snabbare än vanligt. Men promenerar mycket och rör på mig så mycket som möjligt. Känner mycket av bebisens rörelser inte bara sparkar nu men även hur den rör sig och ofta kommer det ut en liten bula på magen som visar bebisens rörelser. Jag har bestämt mig för några namn som jag kan välja på. Längtar verkligen och känner mig väldigt fokuserad. Har lite glömt bort saker omkring mig och tänker nog de mesta på min lilla bebis och att han snart är här. Under denna vecka så skall jag till barnmorskan skall bli mysigt. Sedan så startar jag även föräldrarutbildningen på Måndag. Så de mesta börjar närma sig och allt har blivit väldigt verkligt ... men, jag älskar det!