IKEA. shoppingKaffe/Te- burkar med maryline monroe m.m på kunde inte låte bli dem visst är de gryma?


Marinblått överkast ni får se det när jag kommer hem mer noga.En wokpanna, Doftljus, Tvättkorg med två fack för Mörk/ljus tvätt. Lakan, Tyg och säkert något mer som jag inte minns just nu. Blir snabbt att man plockar på sig på ikea imorgon när jag skall åka hem kommer jag nog märka detta eftersom jag köpt en del kött så kommer det bli tungt. Men helt klart värt det! Nu blir det umgås med syster och lyssna på Timbuktu.

VintertidJa min helg i lite bilder skall väl säga att det vart en grymt slitsamt åkande fram och tillbaka. Bara vilat lite i fredas, så nu är jag något så trött. Igår åkte vi iväg till IKEA och var där hela dagen. Tiden bara flyger iväg, handlade lite små grejer ingen direkt hit att släpa med mig en massor till Oslo. Men en del blev det allt. Skall visa er alldeles strax. Sedan var vi inne i Trollhättan och besökte kyrkogården i morse. Hösten är slut från och med idag, imorgon börjar vintern och sedan är det igång igen kyla, snö och allt som kommer därtill. Samt en stor flytt, till min första egna lägenhet. Spännande och väldigt lärorikt! Dessutom ställer vi ju om till vintertid idag glöm inte det!

Ikea, svensson svensson.

Hej på er lördag morgon hemma i Uddevalla, har precis ätit frukost och skall åka iväg till Ikea kanske att vi skall iväg på bröllop ikväll. Typiskt att jag inte har något med mig för det. Visste ju inte .... Kameran följer med och jag uppdaterar så fort vi är tillbaka.