Självständighet

Baez Shoe SEK 1895, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Var inne på kenzas blogg tidigare idag och jag kunde inte låta bli att avundas dessa skor en aning. Skall inte handla så mycket kläder nu när jag ska ha ny lägenhet och allt. Sedan är det julklappar som ska handlas så blir inte så mycket kläder/skor för min egen del i december månad. Får hoppas på mer efter året! Känns verkligen konstigt att vi snart firar in år 2011! Kommer kännas konstigt för det nya året kommer innebära självständighet. Min syster åker ju till sydamerika och jag ska vara kvar här i Oslo, inte ensam förstås jag har ju många av mina vänner kvar här! Men har ju alltid bott med mamma och att bo med min storasyster kändes tryggt. Men jag skall allt klara av detta! Klart man saknar och om jag skulle känna mig ensam vet jag ju att bussarna går flera gånger om dagen hem till Sverige och mamma. Fyra månader går snabbt!

Detta vill jag ha till min nya lägenhet

Skall bli så kul att inreda hemma i det nya hemmet här i Oslo. Skall ha handukar, sängkläder, duchdraperi allt möjligt skall köpas och göras i ordning för den nya lägenheten. Skall ordna med möbler och allt annat. Skall bli så kul!

tisdag

Är sjuk nu det är så kallt i våran lägenhet att jag inte kan sova riktigt idag är jag så förskyld som det går att vara ögonen rinner, näsan snorar och halsen är mer svullen än någonsin jag är sjukare än på länge helt enkelt. Dessutom finns det människor i huset som har magsjuka det gör inte saken lättare ifall man bär på det viruset. Försöker göra det bästa av situationen och vila upp mig inför jobbet imorgon och hoppas på att jag är frisk nog att ta mig upp till jobbet. Idag skall jag bara ligga och vila mig tänkte fönstershoppa på nätet och förbereda lite inför imorgon när det är första december. Kramar