www.similarsis.blogg.se


Hej där och välkommen till mitt sällskapliga inlägg! Dra ner byxorna och stanna för en stund, låt mig presentera mig kort!

I livet njuter jag av vardagliga saker som långa sovmornar, korsord och svartkaffe i skuggan av ett stor plommonträd. Förutom de stunder när jag inte granskar mitt gudomliga utseende och ångvältande personlighet så spenderar jag min tid med att umgås, fotografera, träna och längtansfullt stirra ut genom fönstret i hopp om bättre tider. sol?

Så nu när du bekantat dig med mig så vet jag att du antagligen frågar dig själv: ”Var klippte hon sig senast?” och svaret på frågan är: Hos min hamster!

blogg.se har blivit en naturlig del av trollhättan och är mycket populärt bland unga som gamla. Jag är ung och gammal och jag kommer blogga här eftersom "Dagens outfit", "Det här åt jag till kvällsmat igår idag och imorgon" samt "Såhär många killar/tjejer raggade på mig på krogen i fredags" är det absolut ballaste (utöver melodikrysset) som man kan slänga sin tid på...eller? Ifall du söker en blogg som skildrar "Bästa bantningstipset" och allt annat tjafs som vi alla håller på med mellanåt så får du leta vidare. Jag är din käftsmäll när du håller huvudet fisförnämt högt. Jag är din anledning till att längta bort. :)

Men i alla fall: Välkommen in i värmen! Det här är min saga om livets välkomnande solhälsningar, spännande utflykter, vackra graderobsdörrar och ganska så många kindsmekningar / Erika Jonsson

skinnväst

Skinnväst från H&M köpte den förra året har jag för mig och har aldrig använt den men jag skall nog börja nu till vinter när jag kan ha lager på lager kläder. Snygg mellan två tröjor tror jag om man har ett linne under och en tjockare kofta över självklart i svart tror jag skulle bli ursnyggt.