tack och god natt

dags att sova nu. Har blivit alldeles för sent de senaste det får det bli ändring på nu, har spelat tv-spel en timme ungefär med min lillebror och känner verkligen hur trött jag är. Skall bli en skön natt men synd bara att det är så tidig uppgång, hade vart lättare med sovmorgon.

God natt mina vänner jag är verkligen jätteglad att ni har blivit så många och kommenterar så mycket!

ålderskillnad i förhållanden, hur stor får den va?

Jag har en fundering på något. Hur stor ålderskillnad mellan par är okej? Jag menar ett år eller två är helt okej och knappast märkbart.

Men när det börjar komma upp emot en tio år eller mera så vet jag inte längre vad jag tycker. Har ni sett programmet på tv5 "the cougar", ja MILF's och äldre kvinnor i all ära. Men ärligt talat en som är 40 år har inte mycket att hämta hos en 20 åring rätta mig om jag har fel.

Igår när jag stod och jobbade kom ett par fram till mig. Killen kan inte ha vart en dag äldre än 25 och tanten som stod brevid honom var minst 45.

De hade en relation likt 15 åringar. Tanten hade tofsen på sne som på 80-talet och var verkligen översminkad och klädd som vilken annan 15 åring som helst. Hon pratade som hon inte visste vad hon hette och skrattade osäkert och väldigt opassade hela tiden.

Killen var likadan hans sätt att prata och röra sig påminde snabbt om en osäker 17 åring. Är det inte konstigt, jag själv är 9 månader äldre än Gunnar men det är ej märkbart. Ingen har någonsin märkt det och jag märker det inte ens själv ibland. För att det är så lite som skiljer men när det rör sig om 10 år måste man märka det. När den ena precis slutat plugga och ska börja jobba är den andra redan på väg från allt.

Den ena vill ha barn och den andra vill ju leva först. Det är nog ett dilemma att leva i en sådan situation men det är skillnad på om det handlar mellan en 20 åring och en på 30 eller en på 40 och 50.

Sedan är det nog ochså skillnad på vem som är äldst av killen eller tjejen, för om tjejen är äldst kanske inte hon kan vänta med att få barn utan precis är i sina bästa år och kommer ha svårt att få barn i framtiden. Medans killen inte alls vill ha barn. Eller tvärtom.

Ja visst kan man prata om detta i evigheter, rätt eller inte?, vem bestämer det?, hur stor ålderskillnad får det vara? vad tycker ni`?