Spanien 28/6-11/7

Sitter och lyssnar på radion medans vi packar för fullt, känns så mysigt för nu ska vi verkligen iväg eller ja mamma och små syskonen åker imorgon och jag och Gunnar åker på söndag med www.jackielarsson.blogg.se
Känns så skönt att komma iväg. Kommer skriva nått inlägg ibland i spanien, min mormor har dator så när jag väl kan så kommer jag nog skriva ett inlägg eller två.
Men innan jag åker så får ni nog inte se nått mer inlägg, Au revoir!

älskar det!

Älskar det, nytt från h&m beställde det direkt till hösten älskar det rosa och volangerna. klänningen/tunikan funkar barbent eller med ett par snygga nätstrumpbyxor och klackskor. Sedan blir det rosa väldigt fin till jeans och stor väska, så ska man ju sjävlklart ha ett par snygga solbrillor och hög klackat! Klänningen för 299:- och jackan för 299:-

party.

Hej, skall börja med att berätta att jag var ute och partade igår med älsklingen och mamma, egentligen skulle vi bara ta en öl. Men sen så blev det några fler och så plötsligt så var vi på trägårn och partade. Träffade så mycket folk det var verkligen kul, folk från jobbet, skolan och grundskolan. Det var helt mysigt i vilket fall och jag gillade verkligen trägårn i uddevalla riktigt fint ställe. 
Men ikväll ska jag arbeta några timmar sedan så blir det till att packa och kolla lite av det praktiska som ska göras innan jag åker, nu ska vi åka ner till stan iallafall och köpa lite saker. 
Det blev inga bilder igår så jag läggar upp denna bara men jag tror inte det kommer bli så mycket mer skrivande nu innan spanien kram.