something, something

God morgon, idag blir det jobba och kanske ta en fika nere på stan med baby. Han är på väg hem från jobbet nu och kommer närsomhelst. 
Så jag ska hoppa in i duchen och sedan skall jag göra mig iordning och så funderar jag på en ny hårfärg? jag har brunt med ljusa slingor nu men, håret har ju börjat växa och det är mest utväxten som behöver ordnas så jag får väl se vad jag gör om jag går till frissan eller fixar det lonley, det blir jobb idag från 17-23 så inte så mycket mer blogg för den delen. 
Den till vänster hamnar i min garderob i veckan!

news of today!

Idag har jag arbetat. Det var ganska lungt på jobbet, men jag fick en sån huvudvärk att jag trodde att huvudet och kroppen skulle ramla ihop i ett. Som tur var så fick jag gå hem tidigare och det känndes bra att få komma hem och vila mig. 
Gunnar gjorde nyss baguetter med tomat ost och advokado med juice till, till oss så vi har ätit lite gott. Nu tänkte vi lägga oss för att kolla på tv, kanske ska sjunga lite singstar? Köpte ett nytt spel i går som har en del sköna låtar. 
Nej nu blir det tv, kram på er!
Dagens outfit, med skinnjacka + svarta pumps!

blusar/tunikor är fint.

Älskar blusar och tunikor det är snyggt till jeans och klackar. I alla färger och mysiga skall dem vara dessa två från nelly och lindex för 259 och 199, vill jag ha i garderoben. Men min älsklings tunika/klänning just nu är ändå min svarta som jag köpte för ungefär en vecka sedan hos nelly från rut m.fl. bilder under.