Donken & brun-utan-sol

Det gick ju väldigt bra! Det var nästan kul till och med. Träffade några av mina blivande arbetkamrater. Sedan så har jag ju fått anställningsbevis och lite introduktions böcker och broschyrer. Men jag tror allt att det blir väldigt bra.
Så jag är väldigt nöjd och glad!

Sedan så passade jag på att köpa två saker. Hittar fortfarande inte ett par passade skor som jag skulle vilja ha och hittar jag så finns det inte min storlek.
Iallafall så blev det ett väldigt bra solpuder från isadora som jag köpte på H&M sedan så handlade jag en sån här brun-utan-sol kräm för att få lite extra lyster nu i vinter!

Den skall tydligen vara bra har jag hört!
Puss på er alla vet att det inte varot så bra uppdatering men jag ska försöka så gott jag kan.
Imorgon ska jag till norge jag får väl se hur mycket jag hinner skriva när jag är där  har ju trots allt semester men jag skall försöka att uppdatera för er så gott jag kan annars skall ni få ett inlägg med både bilder och text när jag kommer hem på söndag!

Onsdag

Hej hej, inte blivit något skrivande idag.
Men jag har iallafall åkt skridskor idag kan jag berätta nu.
Så är jag lite nervös inför introduktionen på jobbet imorgon, ska bli så spänande!
Iallafall så tar jag mig just nu lite kvällsmat här framför datorn. Tänkte strax ta mig en duch och fortsätta med historia läxan efteråt, har inte så mycket att skriva om idag och imorgon återkommer jag med hur det gick på första dagen på donken önska mig lycka till!

kvällsnytt

Vi har vart på stan nu jag och gunnar. Hittade inget snyggt alls, så vi nöjde oss med lite semlor och svartavinbärsaft som vi kalasade på  när vi kom hem till Gunnar. Nu så är vi proppmätta och har satt på oss mjukisbyxor. Idag ska jag sova över hos Gunnar och vi skall väl inte göra så mycket mer just idag men imorgon så har vi ju retorik tillsammans på morgonen så då går vi till nisseskolan tillsammans.