Uddevalla

Ja, ska börja med gårdagen! Efter en lång prommenad från stan till möllan och en bussresa i kylan så kom vi tillslut hem till nissy. Där Nissy, fredrik, Yonas, Viktor, Lucia och Lime var. Så började vi dricka lite och sedan blev det full rulle och vi pratade och skrattade. Lite senare kom ochså Troj, Wael och Lilo. Vi hade det väldigt trevligt tack till alla och speciellt tack till Husvärden Nissenen!

Idag ska man ju ändra tiden till vintertid alltså en timme tillbaks. Så vi har bara varit inne idag, men senare ska Gunnar köra bil till Mamma i Uddevalla så ska jag vara där tills på Onsdag och Gunnar är osäker på hur länge han ska vara där men vi ska iallafall vara där.

Puss Claudia

Höstmys

Det är jättemysigt väder och jag är pigg idag! Gunnar har gått iväg för att spela fotboll med sina kompisar. Igår så var vi hemma och mysade, spelade shack haha och senare tog vi en promendad och träffade våran kompis Viktor. På promenaden köpte vi godis och coca-cola. Sen kröp vi jag och gunnar ner i sängen och kollade på björnbröder 2. 

Igår var jag även på sta och jag fick med mig detta hem: 

              
Ett par örhängen i silver från glitter
En hårklämma med pärlor
En svart tunika från vero moda

allt är finare i verkligheten ska ha på mig detta ikväll! Får se vad som händer, det är iallafall oktobermarknad i Vänersborg idag, min familj skulle dit men jag vet inte hur jag och Gunnar gör kanske att vi åker dit om vi får lust senare eller att vi stannar hemma och går ut med kompisarna ikväll! Men iallafall ha en trevlig Lördag alla!

Puss Claudia

Höstlov

Det är så skönt att veta att man har lov, slutat tidigt idag fått pengar och har lov kan det bli bättre?, Jo det kan det faktiskt om Gunnar kommer hem så blir allt perfekt! Funderar på att gå ner till stan och kolla lite kläder fasst och andra sidan så trivs jag rätt bra här vid datorn just nu. Får väl se om jag kan tvinga ner karln till stan lite senare. Funderar på att klä ut vmig till pirat på Marylins Hallowen fest. Fasst vill ju klä ut mig med Gunnar så får se vad vi kommer överens om.
Iallafall fett skönt med höstlov!

  Puss Claudia