utmattad och inte allt för glad

image7
Jag har inte mycket att göra på kvällarna utan gunnar, saknar han så himmla mycket. Men imorgon skall vi ses så fort han kommer till thn vi ska ner köpa hans byxor sen ta 24:an till lextorp och fira nene på den stora dagen =) Sen på lördag och söndag är det konfirmation får se om jag och raringen hinner med lite crusing emellan allt det skulle han inte säga nej till.

Föresten har vart hel dag med Ida idag hämtade sötnosen på dagis sen tog vi bussen till stan och köpte cigg sen till ica för att hämta paket det var varmt som helvete :) men tillslut om vi hem och fick spagetti och köttfärssås a la paola NICE der.
image11

från happy gilmore till morsdag

25 maj 2008

I fredas var vi hemma och kollade på happy gilmore rätt bra film! Vi fick jättegod mat här hemma med. Sedan somnade jag vid tio och gunnar fick roa sig bäst han ville, men han somnade efter ett tag (2:00)

Lördags dagen tillbringade vi med warner och det blev både vattenpipa och bira på balkongen, nice Big up till Warner och hans balkong!
Efter det var vi nere i stan och käkade, där vi bästmde oss för att sticka till min moster Mariana som fyllde 43? tror vi. Där var bergwallarna nadja nelson marylin familjen soto och så självklart mariana grattis!, Vi hade väldigt trevligt och det bjöds på både tårta och kompletto så alla var mätta och glada, Rolig kväll helt enkelt. Blev även bjudna till Grillparty, hos bergwallarna nice =)            Här har vi mariana!