2009, nytt år imorgon

Hej idag är det sista dagen på året, eller näst sista med tanke på att imorgon med är en dag på detta året fram till tolv. Det nya året, kommer bli alldeles underbart jag ska ju bland annat flytta som kommer innebära en ganska stor förändring i mitt liv.
Så är det slut på ciggaretterna och min ohälsosamma livsstil, träning skall de börjas med senast i februari.
Men om det nya året får ni veta mer om under tiden som det kommer.
Det skall bli ett kul år och jag ska börja trean under året som innebär att jag tar studenten näst nästa år som kommer bli helt fantastiskt.
Men något som är kul och ändå lite tråkigt är att Andrea och Niklas skall flytta till Norge, så jag kommer träffa henne mycket mindre än vanligt.

Ha ett trevlig fortsatt slut på detta året allihopa

Singstar, nybakat & nyår

Singstar kväll, strax kommer gunnar och då blir det nybakat bröd med te! Så mysigt, men just nu sjunger vi svenska favoriter på singstar jag och mina systrar!
Har haft en jättemysig dag, dock nästan inget plugg som jag egentligen måste göra.
Längtar till nyår fortsatt god kväll

God morgon

Fick katalogen från halens.se idag och har kollat lite, finns urläckra toppar till vår! Ska kolla på h&m: s hemsida som lagt ut vårnyheter nu! Idag så passar jag Ida tills ett så nu leker hon i sitt rum och har på lite barnmusik. Iallfall så kollade jag runt på internet igår, som ni vet så söker vi ju lägenhet här i uddevalla jag och Gunnar. Vi funderar på att bo i centrum, men här upp vid bohusgården är det med fint. Han kanske kommer hit idag och syrran kommer sista dagarna nu innan hon flyttar till Oslo. Så tänkte gör en god lasange till allihopa!
fortsatt trevlig morgon!